معرفی ایرلاین های ایرانی و رتبه بندی خطوط هوایی

معرفی ایرلاین های ایرانی و رتبه بندی خطوط هوایی

معرفی ایرلاین‌های ایرانی وآشنایی با شرکت‌های هواپیمایی مختلف باعث می‌شود تا در هنگام تهیه‌ی بلیط هواپیما انتخاب بهتر ودرست‌تری داشته باشید.

ایرلاین های ایرانی که از سال 45 تا کنون ایجاد شده‌اند متشکل از بخش خصوصی، نظامی و دولتی هستند و بهتر است اطلاعاتی در مورد این شرکت های هواپیمایی داشته باشید تا موقع خرید بلیط هواپیما خود بتوانید شرکت هواپیمایی مورد نظرتان را بدرستی انتخاب نمائید.

هما

شرکت هواپیمایی هما یا ایران ایر اولین ایرلاین ایرانی بود که در پنجم اسفندماه سال 1340 با نام هواپیمایی ملی ایران یا به اختصار "هما" شروع به فعالیت کرد و تا سال 1360 با همین نام به فعالیت خود ادامه داد؛ اما پس‌ازآن با نام هواپیمایی جمهوری ‌اسلامی ایران یا همان ایران ایر فعالیتش را ادامه داد. هواپیمایی ایران ایر که هم‌اکنون با پروازهای داخلی و خارجی‌اش سهم بسیاری در جابجایی بار و مسافر دارد؛ در تمامی این سال‌ها با چهار سانحه‌ی فوتی و 20 سانحه‌ی غیر فوتی مواجه شده است. یکی از مهم‌ترین نقش‌های این شرکت هواپیمایی در هر سال جابجایی حجاج از ایران به عربستان و بازگرداندن آن‌ها به خاک کشورمان است.

ایران ایرتور

آسمان

شرکت هواپیمایی آسمان پس از انقلاب از ادغام حدود شش شرکت کوچک به عنوان ایرتاکسی تشکیل شد.

این شرکت ابتدا قرار بود برای نقاط دور افتاده و با هواپیماهای کوچک فعالیت کند اما با تغییر قانون (طبق قانون در آن زمان فقط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی می‌توانست هواپیماهای پهن پیکر داشته باشد) این شرکت از ناوگان با برد متوسط و هواپیماهای با صندلی بیشتر به کار گرفت و در مناطقی که مسافر کمتر و مشکلات بیشتری داشت پرواز کرد.

این ایرلاین در سال 1381 به صندوق بازنشستگی کشوری واگذار شد و در طول این سال‌ها به 55 مقصد خارجی و داخلی پرواز انجام داده است. ایرلاین آسمان تاکنون با دو سانحه‌ی فوتی و 8 سانحه‌ی غیر فوتی مواجه شده است.

هواپیمایی آسمان هم‌اکنون با 39 فروند ناوگان هوایی فعال در حال ارائه‌ی خدمت به مسافران است.

ماهان

هواپیمایی ماهان که یکی از شرکت‌های خصوصی هواپیمایی در ایران است با طیف وسیع پروازی خود به اروپا، آسیا و خاورمیانه توانسته است به یکی از محبوب‌ترین ایرلاین‌های ایرانی بدل شود. این شرکت هواپیمایی برای اولین بار در سال 1391 در شهر کرمان تأسیس شد و یک سال بعد از تأسیس شروع به فعالیت کرد. هواپیمایی ماهان اکنون با 70 فروند ناوگان فعال به 52 مقصد داخلی و خارجی پرواز دارد. این شرکت هواپیمایی تاکنون با هیچ سانحه‌ی فوتی مواجه نشده است و تنها چند حادثه‌ی جزئی را پشت سر گذاشته است.

کاسپین

شرکت هواپیمایی کاسپین نیز در سال 1372 تأسیس شده و در حال حاضر شش فروند هواپیما دارد.

این شرکت هوایی با همکاری نیروی هوایی ایران  مشغول کار است و در هفته بیش از 300 پرواز داخلی و خارجی دارد. شرکت کاسپین با تغییرات جدید مدیریتی در سطح مدیر عامل و معاونت بازرگانی، استراتژی توسعه ناوگان را در پیش گرفته و هم اکنون ناوگان آن به را 10 فروند رسانده‌است و پیش بینی می‌شود تا پایان سال 2019 به 11 فروند برسد.

کیش ایر

شرکت هواپیمایی کیش در سال1370 شکل گرفت و متعلق به سازمان منطقه آزاد کیش است.

کیش ایر به موجب بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری قبل از سال 1390 تعداد 2 فروند توپولف 154 خود را از ناوگان خارج و آنها را زمین گیر کرده است

نفت(کارون)

شرکت هواپیمایی نفت نیز در سال 1371 با هدف جابجایی و ارائه خدمات حمل ونقل به کارکنان نفت تأسیس شد.

هواپیمایی نفت به عنوان قدیمی‌ترین شرکت هواپیمایی غیرنظامی ایران، حدود 85 سال پیش با نام خدمات هوایی نفت پا به عرصه فعالیت گذاشت و از سال 1372 تا سال 1388 با نام شرکت حمل‌ونقل هوایی ایران به فعالیت خود ادامه می‌داد، اما از آذر ماه سال 1388 به شرکت هواپیمایی نفت، تغییر نام داد.

ساها

شرکت هواپیمایی ساها که در سال 1369 توسط نیروی هوایی ارتش تأسیس شده است به دلیل بالابودن سن ناوگان، ادامه فعالیتش از اردیبهشت ماه از سوی سازمان هواپیمایی کشوری متوقف شدو قرار است این ایرلاین با واردات هواپیماهای جدید فعالیت خود را از سر بگیرد.ساها مخفف عبارت «سرویس ارتباط هوایی ارتش» است که علاوه بر جابجایی پرسنل ارتش ، جا به جای افراد غیرنظامی را نیز بر عهده دارد.

تابان

شرکت هواپیمایی تابان که در سال 1385 تأسیس شده متعلق به بخش خصوصی است.

(Taban Airlines) یکی از جدیدترین شرکت‌های هواپیمایی خصوصی ایران است. مرکز این شرکت در شهر مشهد است.

قشم ( قشم ایر )

شرکت هواپیمایی قشم، با خرید شرکت هواپیمایی فراز قشم فعالیت خود را توسعه داده است و اکنون 22 فروند هواپیما دارد.

شرکت هواپیمایی قشم علاوه بر انجام پروازهای داخلی، عتبات عالیات و دمشق، پروازهای خارجی به مقاصد دبی، شارجه، راس الخیمه، منامة بحرین را برقرار نموده‌است. علاوه بر جابجایی مسافرین، این شرکت با در اختیار داشتن 2 فروند هواپیمای ایلوشین 76 باری حمل بار تا ظرفیت 50 تن را در مسیرهای مختلف از جمله تهران- شانگهای، تهران- استانبول، تهران- کابل، تهران-دبی و تهران-اسلام-آباد را عهده‌دار بوده‌است.

زاگرس

شرکت هواپیمایی زاگرس که در سال 1386 تأسیس شده توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

اولین پرواز بین‌المللی زاگرس در سال 1387 با پرواز در مسیر تهران دمشق انجام شد. در حال حاضر این شرکت یکی از هواپیماهای خود با ریجیستر EP-ZAD را از خط پرواز خارج نموده و از قطعات آن برای سایر هواپیماهای MD استفاده می‌نماید.

معراج

شرکت هوایپمایی معراج ایرلاینی دولتی است و با چهار فروند هواپیما فعال است.

نشان هواپیمایی معراج ترکیبی است از دایره با دو بال نمادین به مفهوم پرواز و استفاده از رنگهای آبی و قرمز که رنگ سازمانی این هواپیمایی است. دایره در وهله اول نقطه‌ای است گسترش یافته و سمبولیسم در برگیرنده مفاهیم حرکت، کمال و یکپارچگی. دایره همچنین نمادی از حرکت و زمان است، در عین حال نمادی است از آسمان و حرکت اجسام سماوی در حول محوری دوار.

هواپیمایی هسا

شرکت هواپیمایی هسا متعلق به شرکت صنایع هواپیماسازی ایران است که با شش فروند هواپیما فعالیت دارد.

آریا

شرکت هواپیمایی آریا یکی از شرکت‌های متعلق به بخش خصوصی در ایران بود که مرکز فعالیت‌های این شرکت در تهران جای داشت. مجوز پروازی این شرکت پس از حادثهٔ سقوط پرواز شماره 1525 آریا در تاریخ دوم مرداد 1388 لغو شد.

ارم

هواپیمایی ارم در آبان 84 ماه توسط تعدادی از بازنشستگان صنعت هوانوردی کشور برای ایجاد امکان رفاهی بیشتر برای مردم آذربایجان به مرکزیت تبریز تأسیس شد ولی اکنون مرکزیت این شرکت فرودگاه مهرآباد تهران می‌باشد.

هواپیمایی ارم ابتدا کار خود رو با 1 فروند توپولف 154 آغاز کرد و از آنجایی که شرکتهای با کمتر از 3 فروند حق برقراری پروازهای برنامه‌ای ندارند این شرکت متعهد به وارد کردن هواپیماهای بیشتری شد.

بدین ترتیب دومین توپولف هم وارد ناوگان شرکت شد؛ که به گفته مدیران شرکت این تعداد به زودی به 3 فروند افزایش خواهد یافت. گفتنی است قرارداد هواپیماها بصورت اجاره به شرط تملیک است. در سال 1387 دو فروند توپولف این شرکت که مدت قراردادشان تمام شده بود به روسیه بازگشتند و سه فروند توپولف ایران ایرتور به این شرکت تحویل شدند و در بهمن ماه 1387 نیز دو فروند بوئینگ 757 از یک شرکت روسی مسئولان ارم ایر اجاره کردند.

آتا

این شرکت در سال 88 در تبریز تأسیس شد و با چهار فروند هواپیما فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون 10 فروند هواپیما دارد.

این شرکت هواپیمایی در دی‌ماه سال 1388 اولین پرواز خود را به مقصد مشهد مقدس انجام داد. هواپیمایی آتا اکنون پروازهایی به مقاصد بحرین، گرجستان، عراق، ترکیه، کویت، عربستان و ایران را در برنامه‌ی پروازی خود گنجانده است و با 13 فروند ناوگان هوایی فعال به جابجایی مسافر می‌پردازد.

شرکت هواپیمایی آتا تاکنون با هیچ سانحه‌ی فوتی روبرو نشده است.

آوا

همان شرکت هواپیمایی “ساها” با عنوان جدید و ناوگانی به روز شده است.

سهند آسیا

شرکت هواپیمایی سهند آسیا نیز از سال 88 با دو فروند هواپیمای بوئینگMD فعالیت خود را آغاز کرده است.

اترک

هواپیمایی اترک یکی از شرکت‌های هواپیمایی خصوصی ایران است که قطب آن در فرودگاه بجنورد قرار دارد.این شرکت در سال 1391 با اخذ مجوزهای داخلی و بین‌المللی آغاز به کار کرد، با وجود برنامه‌ریزی برای ورود چهار فروند هواپیما،در حال حاضر دارای 3 فروند هواپیمای ایرباس ای320 است که 2 فروند آن فعال و در حال استفاده است.

هواپیمای یاس ایر

این شرکت نیز یکی دیگر از ایرلاین‌های تازه تأسیس ایرانی است که در زمینه جابجایی مسافر فعالیت می‌کند.

سپهران

این شرکت در اواخر سال 94 با دو فروند هواپیمای بوئینگ 737 که از هواپیمایی پگاسوس ترکیه خریداری شد کار خود را به مرکزیت شیراز آغاز کرد و قرار است که طی 2 سال آینده ناوگان خود را به 17 فروند از این نوع هواپیما برساند.

نسیم

یک شرکت تازه تأسیس و اولین ایرلاین شهر اصفهان است و به زودی پروازهای خود را از فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان شروع خواهد کرد.

 

سایر ایرلاین ها

لوفت‌هانزا، ایرفرانس،‌ ایر نیوزیلند،آمریکن ایرلاینز، کانتیننتال، ارم ایر،‌ دلتا،‌ تفتان،‌ ایبریا، تورکیش ایرلاین، ایروفلوت، سوئیس ایر، آستریا ایرلاینز، پان امریکن، ویرجین آتلانتیک، بریتیش ارویز، یونایتد ایرلاینز، کوانتاس، کتی پاسیفیک، قطر، عمان، امارات، شرکت هوایی آریانا افغان

بهترین و بدترین خطوط هواپیمایی جهان از نظر ایمنی پرواز

سایت مشهور AirlineRatings.com برای سومین دوره متوالی لیست سالیانه امن‌ترین خطوط هواپیمایی جهان را منتشر کرد. اگرچه شرکتهای هواپیمایی ایران در رده‌های بالای این لیست جایی ندارند، اما جای امیدواری است که در ته جدول و میان بدترین ها هم نایستاده‌اند. شاید این آمار به شما کمک کند تا تصمیم بهتری جهت رزرو و خرید بلیط هواپیمای خود در آینده بگیرید.

همانند سال گذشته خطوط هوایی کانتاس بخش زیادی از جدول رده بندی را اشغال کرده‌اند و البته شرکتهای هواپیمایی منطقه اقیانوسیه هم از قافله عقب نمانده اند.

این سایت 407 شرکت هوایی را در سراسر جهان لیست کرده و آنها را بر اساس گواهینامه‌ها، مجوزها، حسابرسی‌های دولتی، سوابق مرگ و میر، تاریخچه فعالیت و سوابق حوادث دسته بندی می‌کند.

برای سومین سال متوالی، شرکت هوایی حامل پرچم استرالیا، کانتاس توانسته در صدر نشسته و عنوان برترین شرکت هواپیمایی دنیا را از آن خود کند. سردبیر سایت ایرلاین ریتینگز با ستایش فراوان سوابق بدون مرگ و میر این ایرلاین را خارق‌العاده می‌خواند. این شرکت هواپیمایی همچنین اکنون با پرواز سیدنی استرالیا به دالاس تگزاس به مدت 15 ساعت، رکورددار طولانی‌ترین پرواز مستقیم جهان هم هست.

19شرکت هوایی برتر دنیا در این لیست بر اساس الفبا عبارتند از:

20. بانکوک ایرویز (Bangkok Airways)

امسال این هواپیمایی نه تنها توانست در فهرست بیست ایرلاین برتر دنیا قرار بگیرد، بلکه عناوین «بهترین هواپیمایی منطقه‌ای» و «بهترین هواپیمایی منطقه‌ای در آسیا» را نیز به دست آورد.

19. آستریا ایر (Austrian Airlines)

مسافران پروازهای اقتصادی (اکونومی) این شرکت هواپیمایی، بهترین نمرات را به این هواپیمایی به خاطر خدمات کافی و کارآمد، کیفیت و سلامت غذاهای ارائه شده در پرواز و سرگرمی‌های متنوع داده‌اند. این ایرلاین یکی از اعضای استار الاینس (Star Alliance)، اولین و بزرگ‌ترین اتحاد شرکت‌های هواپیمایی در جهان، است.

18. ویرجین استرالیا (Virgin Australia)

ین ایرلاین که به‌عنوان بزرگ‌ترین هواپیمایی در کارنامه‌ی فعالیت‌های میلیاردر مشهور، ریچارد برانسون در مجموعه برند ویریجن شناخته می‌شود، از زمان تاسیسش در سال 2000، رشد قابل توجهی در بازار مسافربری آسیا و اقیانوسیه داشته است

17. ایر نیوزلند (Air New Zealand)

این پنجمین بار است که هواپیمایی نیوزلند، جایزه بهترین کلاس پروازی پرمیوم اکونومی را از آن خود میکند.

16. آسیانا (Asiana)

ناوگان هوایی آسیانا در حال حاضر به ایرباس‌ها و جت‌های بوئینگ تقریبا جدید مجهز است.

15. سوئیس اینترنشنال ایرلاینز (Swiss International Air Lines)

با اینکه برخی از مسافران این هواپیمایی از عدم راحتی صندلی‌های پروازهای اکونومی یا اقتصادی شکایت دارند، بیشتر آن‌ها از خدمه‌ی پرواز این شرکت به دلیل خدمات و رفتار دوستانه راضی هستند.

14. ایرفرانس (Air France)

شرکت هواپیمایی ایرفرانس با صعود به رتبه‌ی چهاردهم اسکای ترکس درست یک سال بعد از بهبود 10 پله‌ای و به دست آوردن افتخار بهبودیافته‌ترین ایرلاین دنیا به تجدید حیات خود ادامه می‌دهد.

13. تای ایرویز (Thai Airways)

این شرکت هواپیمایی که شش پله صعود داشته، جایزه‌ی بهترین خط هوایی جهان از نظر  بهبود و اصلاح تجهیزات و بهترین خطوط هوایی جهان از لحاظ امکانات اسپا را به خانه برده است.

12. هاینان ایرلاینز (Hainan Airlines)

منتقدان اسکای ترکس از این هواپیمایی به خاطر خدمات بی‌نقص و کیفیت امکانات پروازهای تجاری یا بیزینس کلاس تمجید کرده‌اند.

11. گارودا ایندونزیا (Garuda Indonesia)

مشتریان پروازهای اکونومی این شرکت، از صندلی‌های راحت و غذاهای جنوب‌شرقی آسیا که در پرواز ارائه شده‌اند، ابراز رضایت کرده‌اند. امسال مهمان‌داران این هواپیمایی جایزه‌ی بهترین خدمه‌ی کابین دنیا را به دست آورده‌اند.

10. لوفت‌هانزا (Lufthansa)

بزرگ‌ترین ایرلاین اروپا، سال گذشته با مشکلات زیادی در زمینه‌ی کمبود بودجه و منابع انسانی مواجه بود، اما با این حال خدمات و کیفیت کلی هواپیمایی همچنان عالی و بی‌نقص است. در واقع این شرکت اگر نگوییم بهترین است، امتیازاتی عالی در تمامی زمینه‌ها به خود اختصاص داده است.

9. کانتاس (Qantas)

این شرکت به خاطر خدمات خوب به مشتریان و سرگرمی‌های درون پرواز مورد تقدیر قرار گرفته است.

8. ای وی ای ایر (EVA Air)

این شرکت در زمینه‌ی پروازهای پرمیوم اکونومی، در صنعت هواپیمایی پیشتاز است و همچنین جایزه‌ی بهترین خطوط هوایی بر فراز اقیانوس آرام را به دست آورده است.

7. ترکیش ایرلاینز (Turkish Airlines)

به علاوه، این هواپیمایی توانسته عناوینی چون بهترین ایرلاین در جنوب اروپا، بهترین پذیرایی در پروازهای کلاس تجاری و بهترین غذاخوری سرویس تجاری را به دست آورد. 

6. هواپیمایی اتحاد (Etihad Airways)

هواپیماهای بوئینگ و ایرباس این هواپیمایی به بیش از 100 مقصد، پرواز می‌کنند. این شرکت به خاطر اتاق‌ها و سوییت‌های مجللش در پروازهای تجاری و درجه یک به شهرت رسیده است.

5. آل نیپون ایرویز (All Nippon Airways)

این شرکت توانسته عناوین بهترین خدمات فرودگاهی دنیا و بهترین خدمات کارکنان در آسیا را به دست آورد.

4. کاتای پاسیفیک (Cathay Pacific Airways)

این شرکت همچنین برنده‌ی جوایز بهترین خطوط هوایی جهان از لحاظ پاکیزگی کابین و بهترین سالن‌های هواپیما در پروازهای درجه یک را به دست آورده است.

3. سنگاپور ایرلاینز (Singapore Airlines)

خدمات برجسته و مطلوب هواپیمایی سنگاپور، شرایطی بی‌نظیر را برای یک سفر لذت‌بخش فراهم می‌کند. پروازی که خدمه‌ی مجرب آن با نهایت ادب و احترام با مسافران برخورد می‌کنند. تلویزیون‌های شخصی و انتخاب‌های متعدد برای سرگرمی در طول پرواز، تنها چند نمونه از خدمات پروازهای اقتصادی این شرکت هستند.

2. قطر ایرویز (Qatar Airways)

علاوه بر کسب عنوان دوم این فهرست، هواپیمایی قطر، به جایزه‌ی بهترین پرواز تجاری دنیا و بهترین سالن پرواز تجاری جهان دست یافته است.

1. هواپیمایی امارات (Emirates)

خدمات پیشرفته و عالی سرگرمی این شرکت شامل مجموعه‌ی بزرگی از فیلم‌ها و آثار موسیقی است و امکان مشاهده‌ی برنامه‌های زنده‌ی تلویزیونی و مسابقات ورزشی از مزایای آن محسوب می‌شود. در حقیقت، هواپیمایی امارات در طول 12 سال توانسته است جایزه‌ی بهترین خدمات سرگرمی در طول پرواز را از اسکای ترکس دریافت کند.

البته این سایت رده بندی دیگری را هم از امن‌ترین خطوط هوایی ارزان قیمت دنیا منتشر کرده است که در جایگاه نخست آن در اختیار این شرکتها است:

Aer Lingus

Flybe

HK Express

Jetblue

Jetstar Australia

Thomas Cook

TUI Fly

Virgin America

Volaris

Westjet

و البته در برابر هر لیست بهترین ها، یک لیست همزاد و متضاد هم وجود دارد. اسامی زیر، بدترین شرکتهای هوایی دنیا در این رده‌بندی هستند که 10 جایگاه انتهای جدول را اشغال کرده‌اند. این شرکتها از 7 ستاره رده‌بندی ایرلاین ریتینگز تنها توانسته‌اند یک ستاره کسب کنند. بدترین خطوط هوایی اکنون در کشورهای اندونزی، نپال و سورینام در حال فعالیت هستند و بر اساس حروف الفبا عبارتند از:

Batik Air

Bluewing Airlines

Citilink

Kal-Star aviation

Lion Air

Sriwijaya Air

TransNusa

Trigana Air Service

Wings Air

Xpress Air

خطوط هوایی اندرونزی در سالهای اخیر به دلیل سوابق امنیتی مملو از تصادف و حادثه‌شان همواره با انتقادات فراوانی روبرو بوده‌اند. به گونه‌ای که اکثریت شرکتهای هوایی این کشور با ممنوعیت پرواز در کشورهای عضو اتحادیه اروپا روبرو هستند.

اگرچه در سال گذشته با حوادث هوایی مرگباری در سراسر جهان روبرو بوده‌ایم و حتی شرکتهایی چون ژرمن‌وینگز و متروجت هم با تراژدی‌های غمگینی روبرو شده‌اند؛ اما سال 2015 با 16 حادثه هوایی و جمعاً 560 کشته، یکی از امن ترین سالهای تاریخ هوانوردی بوده است. طی ده سال گذشته به طور میانگین در سراسر دنیا با 31 حادثه هوایی و 714 کشته مواجه بوده‌ایم.

نگاهی به رتبه ایرلاین های ایرانی در جهان

موسسه تحقیقاتی “اسکای ترکس” با انتشار رتبه بندی سالانه شرکت‌های هواپیمایی جهان، ایرلاین‌های جهان را از نظر کیفیت و استانداردهای خدمات رتبه بندی کرد.

رتبه بندی “اسکای ترکس” که یکی از معتبرترین شرکت‌های رتبه بندی ایرلاین‌ها و فرودگاه‌های جهان به شمار می‌شود، به عنوان معیار جهانی استانداردهای ایرلاین شناخته شده است.

“اسکای ترکس” رتبه دو ستاره را به شرکت‌های هواپیمایی داده است که عملکردشان از کیفیت پایینی برخوردار بوده و در بسیاری از بخش‌های رتبه بندی، پایین متوسط کیفیت صنعت هواپیمایی بوده است.

اما رتبه یک ستاره کیفیت ضعیف محصول در سراسر بخش‌های مورد ارزیابی به همراه استانداردهای ضعیف خدمات داخل هواپیما و فرودگاه خانگی ایرلاین را نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی استاف نیوزیلند، 23 ایرلاینی که دو ستاره یا کمتر از “اسکای ترکس” دریافت کرده اند به ترتیب حروف الفبای انگلیسی عبارتند از:

ایرایتالیا از ایتالیا: دو ستاره

ایر کوریو از کره شمالی: یک ستاره

باهاماس ایر از باهاماس: دو ستاره

بیمان بنگلادش: دو ستاره

بلغاریا ایر بلغارستان: دو ستاره

چاینا یونایتد ایرلاینز از چین: کوبانا ایرلاینز کوبا: دو ستاره

ایران ایر: دو ستاره

لاین ایر از اندونزی: دو ستاره

ماهان ایر: دو ستاره

نپال ایرلاینز از نپال: دو ستاره

اونور ایر از ترکیه: دو ستاره

پگاسوس ایرلاینز از ترکیه: دو ستاره

روسیا ایرلاینز از روسیه: دو ستاره

رایان ایر از ایرلند: دو ستاره

اسمارت وینگز از جمهوری چک: دو ستاره

اسپیریت ایرلاینز از آمریکا: دو ستاره

سودان ایرویز از سودان: دو ستاره

سیریان ایر از سوریه: دو ستاره

تاجیک ایر از تاجیکستان: دو ستاره

ترکمستان ایرلاینز از ترکمنستان: دو ستاره

اوکراین اینتل ایرلاینز از اوکراین: دو ستاره

یمنیا از یمن: دو ستاره

 


خرید بلیط هواپیما

بدلیل گذشت 15 دقیقه از زمان آخرین بروز رسانی باید جستجوی خود را تکرار نمایید.


جستجوی جدید
×
English العربی

راهنمای نصب اپلیکیشن iOS

1. در مرورگر سافاری در نوار پایین همین صفحه این دکمه را فشار دهید :

2.در منو باز شده ردیف پایین را به سمت چپ بکشید (در iOS13 به سمت بالا بکشید) و این دکمه را فشار دهید :

3. در بالای صفحه این دکمه را فشار دهید :

4. پس از بستن مرورگر، آیکون اپلیکیشن به گوشی شما اضافه شده و آماده استفاده میباشد.

1.في أسفل متصفح Safari ، انقر فوق :

2.في القائمة المنبثقة ، اسحب الصف السفلي إلى اليسار (iOS13 اسحب إلى أعلى) واضغط على هذا الزر:

3. في الجزء العلوي من الشاشة ، اضغط على هذا الزر:

4. بعد إغلاق المتصفح ، أيقونة التطبيق على الهاتف لقد أضفت وجاهزة للاستخدام.

1. In the toolbar on the bottom of the Safari browser, click on :

2. Select the :

3. In the next step, in the top right corner, click on :

4. A shortcut of the app will appear on your home screen, and the app is ready to use.